www.yu-gi-wang.nl voor al uw Yu-Gi-Oh & Pokemon kaarten.

yugi12799454-829855907137124-3795347851620610540-nKorte Kennismaking:

Wie ben ik:
Mijn naam is Jun-Hee. Ik ben ondertussen 21 jaar oud en ben begonnen met Yu-Gi-Wang in April 2015. Ik doe een duale opleiding aan de Erasmus Universiteit aan de Mr. - Drs. opleiding in Economie & Recht.
Vanaf mijn jonge jaren sport ik graag. Ik deed aan Tang-Soo-Do (2 x Wereldkampioen in Stijl en Sparren, 13 Nederlandse Titels en 2x Goud Europese Kampioenschappen), Judo (Brons Nederlands Kampioenschap Kata) en Taekwondo (3x Nederlands Kampioen stijl en 1x brons). Ik heb in het Nederlands Talententeam  Taekwondo gezeten maar ben daar na de zomer van 2016 met sporten gestopt na het afscheuren van mijn kniebanden. 

Yu-Gi-Wang:

Waarom een eigen Webshop? 
Ik bestelde weleens kaarten via de normale wegen, het irriteerde mij mateloos dat ik elke keer veel moest betalen voor kaarten en dat de kwaliteit van de kaarten soms erg slecht waren. Via marktplaats kwam het regelmatig voor dat ik de verkeerde kaarten kreeg of helemaal geen kaarten kreeg. Dit moest beter kunnen vond ik.

Onze Webshop:
De webshop is met name gericht op het aanbieden van gebruikte kaarten maar een groot deel zijn nieuwe kaarten door ons uit boosters gehaald. Wij richten ons op de kwaliteit van kaarten en proberen altijd zo eerlijk mogelijk om te gaan met de prijs en kwaliteit van de kaart. Wij proberen de kaarten zo goed als mogelijk te verpakken omdat het kopen van kaarten prijzig is en u recht heeft op het gegarandeerd ontvangen van onbeschadigde kaarten. Al onze verdiensten gaan weer terug in de webshop om de webshop te blijven uitbreiden. 

Winkel:
Wij hebben een winkel op de Nieuwstraat 6, 3201EA te Spijkenisse. Wij hebben naast onze winkelruimte een mooie speelruimte gecreëerd. Er worden tevens wedstrijden georganiseerd  via Konami Organized Play en via andere organisaties Pokemon en Magic the Gathering.

Gezien alle kaarten handmatig beoordeeld dienen te worden en handmatig erop gezet dienen te worden kunt u begrijpen dat dit veel tijd kost. Gezien alles handmatig gebeurt is een foutje snel gemaakt, al proberen wij dat natuurlijk te voorkomen. Ziet u foutjes op de website laat het ons dan weten, ideeën, tips of adviezen zijn altijd welkom dus mail ons.Website created with EasyWebshop